Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wytrwaj

Zamień ten niepewny czas,
na wdzięczność za to co masz.
Porzuć marny strachu płaszcz,
załóż pewność wiecznych gwiazd.
Zwiń ponury myśli dywan,
rozłóż wachlarz ciepłych barw.
Wypuść serce z zimnych objęć ,
zapal z mocą światła dar.
Zamknij księgę czarnowidztwa,
sporządź mapę nowych dróg.
Otrzyj z twarzy ciężkie łzy,
idź pod wiatr,dotknij chmur.
Zło nie może wiecznie trwać,
dobro zawsze wygra w nas.

3167 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!