Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

zamiast drapać rany
zapoczątkuj zmiany
sięgaj po marzenia
bezczynność nie zmienia
masz lenia
masz lenia
masz lenia

276 120 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!