Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z oddechem

Zamiarów nie miewa
liśćmi targana wietrznica
Krąży ze zgiełkiem
po włosach głaszcząc

Niema dama
poły płaszcza rozchyla
Nadymana pięknem
zmysły rozrzuca

Na chwilę słabości czeka
oddechem otula
Łamie i przewraca
zamiarów nie miewa

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • 17 May 2014, 21:34

    Poruszyło..
    Szarpnęło struną emocjonalną.
    Połechtało duszę.

    Pozdrawiam :)

  • taktojax

    17 May 2014, 17:42

    sex z wiatrem :D

  • RoxyRox

    17 May 2014, 14:39

    Oj zaraz tam! Miało być ' :) '. Ale za szybko pisałam i coś poszło nie tak :P

  • taktojax

    17 May 2014, 14:37

    widzę - z przymrużeniem oka :D

  • RoxyRox

    17 May 2014, 14:36

    Dobrze brzmi ;)