Menu
Gildia Pióra na Patronite

dojrzeć co w duszy dojrzewa

zamglony poranek, osiadł
na drzewach i trawach
oddechem anioła
szyba zaporowana
bezpiecznie
przenika ciało
dociera do serca
wyjawia światu
co skrywł mrok
zamienia w dobro

dopóki czujesz co w duszy
dojrzewa, nie będziesz samotny

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!