Menu
Gildia Pióra na Patronite

to co stracłaś

Żałuj, żeś utraciła moc tworzenia życia,
Że nigdy nie weźmiesz na ręce krwi z twej krwi,
Że nie ujrzysz własnych oczu
Spoglądających na cię z twarzy dzieciny,
Że twa najgłębsza istota nie połączy się z umiłowanym.

1638 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • 4 May 2014, 07:38

    poruszające...