Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żal goryczy we mnie krzyczy,
ból rozpaczy ze mnie patrzy,
cud miłości we mnie gości.

69 594 wyświetlenia
635 tekstów
15 obserwujących
  • tusiak

    31 August 2011, 20:25

    AgaZo Twoja interpretacja jak najbardziej ma sens, ale mój zamysł był jeszcze inny. Jak widać interpretacji może być wiele, a mnie jako autorkę tych wersów jak najbardziej to cieszy.

  • tusiak

    31 August 2011, 12:13

    Wiem, że nie złośliwie, ja również nie odpowiedziałam złośliwie.
    No cóż, chyba Twoje szczęście, że nie umiesz tego na raz umiejscowić...

  • tusiak

    31 August 2011, 11:55

    czy te uczucia nie mogą współistnieć wg Was?
    we mnie akurat są wszystkie na raz
    pozdrawiam