Menu
Gildia Pióra na Patronite

żal do siebie

żal do siebie mam
i wymazać z siebie
chcę to co boli ,
najbardziej przeminąć
pragnę tak mimo woli,
Wiatrem będę sobie
tym we włosach lub
listy przynoszącym
Tobie,
Jutro nikt już
nie będzie pamiętał
naszych unieśień wśród róż,
lub słów,
których tylko my znamy,
umieszczonych w ogrodzie
girlandami marzeń utkanych.
Wymazać chcę z siebie
pajęczynę babiego lata
ściskającą duszę
i łzy ,które spadając
pokruszą lub nie
skamieniałe serce

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!