Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Zakwitniesz jak kwiat
miłością podlewany
w deszczu pocałunków
cieple czułych dłoni

Uniesiesz pod chmur obłoki
gdzie pragnienia swój głos mają
w szal przyszłości utkanych dni
tęczą uczuć lśniących

Obudzisz się z zimy uwięzłych emocji
gdy serce zadrży
i niczym szybowiec wzniesiesz się w pętlę
czułych i silnych ramion.

Dedykowane Ani

49 566 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • słoneczniki

    21 May 2018, 20:05

    Pechową pech opuścił ;)

  • słoneczniki

    18 January 2017, 22:25

    :)

  • Pechowa_

    4 July 2016, 23:15

    Jesteś niesamowita ! :)

  • Pechowa_

    14 November 2014, 21:30

    Dziękuje za ten wiersz.. tak lubię wracać kiedy przychodzą wątpliwości ..

    Ściskam ;)

  • Bogdan Z

    22 May 2013, 10:59

    Zakwitniesz jak kwiat
    miłością podlewany
    w deszczu pocałunków
    cieple czułych dłoni.....
    :) :) pięknie to robisz - pisząc :)

  • AMA

    9 May 2013, 21:50

    zakwitanie, to takie piękne...

  • słoneczniki

    9 May 2013, 11:11

    Dziękuję za odwiedziny. Chętnie zaparzyłabym kawy ale... mogę zaproponować tylko wirtualną ;)

    Tymczasem pozdrawiam z gorącym uśmiechem ;)

    Aniu nie dziękuj - przecież Ty wiesz... ;)))

  • misiek45

    8 May 2013, 22:31

    Wspaniała dedykacja Joasiu ale i osoba wyjątkowa więc nie mogło byc inaczej-pozdrawiam serdecznie :)

  • Pechowa_

    8 May 2013, 19:45

    Ależ Jestem zaskoczona!!
    Dziękuje.. to jak piękniejsza i najdroższa dedykacja jaką dostałam w ostatnim czasie... :)
    Wzruszyłaś Mnie..
    Idę go poczytać jeszcze kilka razy... :*:*
    Jesteś Aniołem!

  • Innael

    8 May 2013, 16:55

    Naprawdę przepiękny wiersz :)