Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota.

Zakwitł już tęsknoty kwiat,
kiedy odszedł tamten świat.
Znikły kolorowe chwile,
kiedy cień zwątpienia padł.
Pustka świeci wieczorami,
smutek sączy się jak jad.
Ciążą już wspomnienia miłe,
które sypią się jak grad
chociaż minął czasu szmat.

2267 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!