Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakulisowo

Zakulisowo
To bardzo stosowne
Obecnie słowo

Co pozwala zrozumieć
I wiele tłumaczy
I wątpić, ze zmrużonymi oczami

Pozwala sformułować pytanie
Co się dzieje ?
I jak powstaje ?

Demokratycznie oficjalnie i wzorowo ?
Czy skrycie ?
Czyli zakulisowo

76 472 wyświetlenia
1011 tekstów
15 obserwujących
  • Naja

    9 October 2022, 11:37

    Zakulisowo - w każdej dziedzinie życia używane słowo...

    od AShER, brozyna, Zigi7
  • RozaR

    9 October 2022, 09:48

    Już pozmieniałem :-)