Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój świat

MLbG

Zakrywam uszy, by wsłuchać się w serca mego bicie.
Bije szybko i głośno. Nic dziwnego, gdy stoję na szczycie.
Rozciąga się głęboka przepaść przede mną, jestem na skraju świata.
Mój świat się kończy tam, gdzie myśl o Tobie, z chęcią zbrodni się przeplata.
W mojej głowie...

2221 wyświetleń
22 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!