Menu
Gildia Pióra na Patronite

-

zakryje uszy jak dziecko
by nie słyszeć co ponad siły
by echo wybrzmiałych słów
znalazło drogę powrotną

przymknę powieki jak starzec
by ujrzeć co odległym
pozostaje wspomnieniem
by zastąpić obraz co tu i teraz

naiwnie uwierzę w kłamstwa
odrzucę bagaż doświadczeń
bo już nie dziecko ze mnie
a jeszcze nie starzec...

13 119 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!