Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 1 March 2021

miłości cień

zakrapiam oczy by zwilgotniały
przesuszone zapatrzeniem w dal
widzę mgłę
zabłądziłam w niej

czasem nawet echo cichnie odpoczynkiem
po czym zrywa jak burza
w sercu rwie
choć przymknięte

niesie
miłości cień

© Krystyna Anna Szklarczyk
24.02.2018r.
wiersz z tomiku Chaos zamknięty w strofy

70 240 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    1 March 2021, 19:28

    Jekatierina, i Motylku dziękuję za nominacje

    Wszystkim dziękuję za zatrzymanie u mnie
    Pozdrawiam :)

    od kati75, _jekatiierina_, Naja
  • _jekatiierina_

    28 February 2021, 14:18

    Przeczytałam kilka razy,
    Tak mi się spodobał

    od Cris