Menu
Gildia Pióra na Patronite

logika

zakończenie spisane
na początku
ludzka łatwość
do osądzania przebiegu
tego wyścigu
nielogicznie konsekwentni
w braku logiki
czekamy na szacunek
przypuszczamy
słysząc szumy, trzepotania
w radioodbiornikach
autentyczności

nie przypuszczam
czekam
nie ufam bytom
sztucznym
zegarom
zakończenie
spiszę
na końcu

4490 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!