Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zakochani na wieki "

Zakochani po uszy
Wyciągamy królika z kapelusza
Głowa...ramiona...kolana...pięty
Wniebowzięci - serca organy odsłonięte
Od głów aż po pięty tęsknimy
Magią słów się bawimy
Ideałów nie zdradzimy
Zakochani na wieki
Biegniemy przez życie...zbyt szybko
Króliczka gonić...czy złapać?
Na czym polega życiowa zabawa...
Gonić...złapać?
Wszystko jedno byle razem...

21.02.2021
16:01

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!