Menu
Gildia Pióra na Patronite

Papierowa Księżniczka

Teksty z obrazami - Papierowa Księżniczka - Sol 8
Papierowa Księżniczka - Sol 8

Zakochana w słowie Ja .
Nic nie widzi(sz) po za sobą.

W tańcu słów tonie(sz)
mówiąc kocham
lubię uśmiech
w szeptach zamknięta.

Śni jak tęcza ją otula
bez znieczulenia patrzy
w blady świt
tuląc szare róże ..

Cała ty nie znaczysz nic
w oczach świata i Boga
zakochana w sobie ...

Niby Księżniczka
lecz nie warta Nic.

Ludzkie barwy życia...
Z cyklu było sobie życie...

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!