Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochałem się

Zakochałem się
Choć tego nie chciałem
Zakochałem się
Choć o miłości już nie myślałem
Zakochałem się
Choć w miłość wierzyć przestałem.

Ten jeden dzień zmienił me życie
Ta jedna chwila odmieniła mój świat
Lecz nie chcę nie mogę w nim trwać
Miłość w sobie ukrywać muszę
Nie pokażę jej nigdy nikomu za dnia

Bo miłość boli i zmienia się w płacz
Nie chcę już płakać gdyż brakuje mi łez
Nie chcę już kochać gdyż brakuje mi sił
Wolę tłumić w sercu też żar
Ból stanu tego jest słabszy niż żal

Zakochałem się
Lecz nie powiem jej tego
Zmieniła me życie
Lecz nie usłyszy z mych ust
Że wciąż jest w mych myślach
Że przed oczami ją mam.

Zakochałem się.
Lecz miłości się nie poddałem.

5431 wyświetleń
66 tekstów
2 obserwujących
  • adams

    14 February 2012, 20:11

    W mojej głowie miłość ma zawsze tą samą stronę.
    Również pozdrawiam.