Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ups.

Zakochajmy się w nocy,
Rano wszystko zapomnimy.
Zagraj mi melodię,
Nuta po nucie.
Potem mnie unikaj,
Lecz teraz mnie zabierz.
Bo jestem Tą,
Która skradnie Cię.
Olej rozsądek,
podaj mi dłoń.
Nie trać czasu,
Ja wiem lepiej.
Zanim się obejrzysz,
Będziesz stracony.
I nie mów,
Że nie ostrzegałam.
Bo jestem tą,
Przed którą wszyscy Cię ostrzegali.

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!