Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdarzyć przed (pół)nocą

zakochajmy się w sobie
jeszcze raz od nowa

od pierwszego słowa
do ostatniej kropki

nie stawiajmy wykrzyknika
pośród kłebowiska uczuć

będę wskazówką, ty zegarem

ob(razem) i ramą
arcy(dziełem)
na skalę światową

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!