Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaklęty w prozę
Dzień dnia
Noc nocy

Przy blasku świec
Jutrem
Marzymy jak prorocy

Utkany z gwiazd dotyk
Zawisł dziś nisko
jak księżyc

A my wciąż ponad niebem
Możemy wszystko

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!