Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaklęta w próżni butelka
Po Ginie

Tej nocy
ktoś wróci
nie wróci
zaginie

trzymam się mocno
ostatnich ścian
gdy runął już dach
tak ciężko o płacz
w zduszonych oczach

powoli posuwa się w głąb
mozolnie nieskładnie pod prąd

ostatni duch w porwanych szatach
nadziei duch
i w szarych komnatach próżni ton

18 357 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!