Menu
Gildia Pióra na Patronite

po trzech

zakładam aparaty
na noc
chcę usłyszeć koszmary

gdy wywrócą świat czarnego kota
do góry łapami
protezy rozmiękną w szklance

nie bój się
nie gryzę

jutro
kostur połamię
na garbie kostuchy

nie będę cicho siedzieć
dopiero zaczynam jesień

dowiesz się po trzech tequilach

1985 wyświetleń
27 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!