Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Za każdym razem
Gdy widzę gwiazdy na niebie
Wybieram tę najjaśniej świecącą
Jako symbol ciebie
Mojego przyjaciela
Pierwszego tam
W niebie

972 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!