Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tysiąc

Zajmuje mój umysł ....
Tysiąc myśli
Tysiąc sceneri
Tysiąc sposobów
Tysiąc czynów
Tysiąc dni
Tysiąc dat
Tysiąc zdań
Tysiąc liczb
Tysiąc smaków
Tysiąc emocji
Tysiąc doznań
I te tysiąc myśli jest o tobie ...

12 769 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!