Menu
Gildia Pióra na Patronite

ziemia i niebo

zagubiony
żywot

fałszu
stworzenie

jadłodajnia głodu
źródło pragnienia
skorupa lodu

nicości
istnienie

pierwiastek
przejrzysty

prawda
jedności

świątynia szczytów
dotyk jasności
apogeum bytu

fuzja
miłości

jestem wolny
wybieram
nie pozwolę
na akt
niegodny
boskiego
tchnienia

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!