Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawda.

Zagubiony w natłoku spraw zapominasz o oddechu.
Dniem i nocą szukasz życia sensu.
Wystarczy spojrzeć przed siebie, aby go odnaleźć.
Tak blisko można dostrzec prawdę.

Prawda jest trudna, więc często uciekamy w kłamstwo.
Nie chowaj głowy w piasek jak struś,
jesteś człowiekiem, więc bądź jak On i stań na wysokości zadania.
Prawda to fakt i rzeczywistość,
szalenie trudna droga najlepsza dla każdego.
Styl życia będący sensem istnienia.
Mnóstwo wyrzeczeń,
złudnie łatwych,
będących mocnym fundamentem szczęścia.
Prawda zwycięża, więc żyj z nią i dla niej.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!