Menu
Gildia Pióra na Patronite

inny świat

zagubiony bez ciebie
przy tobie zgubiony
nie mów prawdy mi

w furii odwracam się
zrywam cienką nić
prawda każe mnie

by być
potrzebuję ciebie
dowód łaski

wewnątrz jesteś czymś więcej niż głosem
ukaż swoją twarz
co mówisz

jesteś więcej niż światło wewnątrz mnie
słońcem nocy
przynajmniej dziś

trzymasz mnie tak
jeszcze bliżej
bólu

bólu,który powodujesz
nie mów już nic

2547 wyświetleń
22 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!