Menu
Gildia Pióra na Patronite

*życie.

Zagubione momenty
szukają swej drogi,
wspomnienia kluczą
omijając kałuże.

Pomiędzy oknami
zamarzło cierpienie,
żłobiąc obrazy,
serce skuło się lód.

Radość znajduje ujście
wśród ciepłych dusz,
znalazło się szczęście,
nie płacz już, życie.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    23 January 2016, 20:43

    dziękuje. ;)

  • sentymentalna_

    23 January 2016, 20:10

    Zachwycił mnie, ma w sobie wiele melancholii którą sama bardzo lubię.

  • Cris

    23 January 2016, 18:37

    bardzo ładny...
    pozdrawiam :)