Menu
Gildia Pióra na Patronite

zagubiona pośród bezdroży
samotna łąka
i kwiaty niczyje

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    4 February 2020, 19:00

    Jest mi bardzo miło.
    Pozdrawiam.

  • 30 June 2014, 15:33

    Sama nie wiem, dlaczego, ale coś bardzo ujmuje mnie w tej myśli.
    Przywodzi mi na myśl pewną książkę.

    Tak szczera, niespętana...

  • motylek96

    14 June 2014, 09:16

    Gulia dobry tekst

    Alice a nad nią szumi gaj

    Pozdrawiam dziewczęta:)

  • sprajtka

    12 June 2014, 19:52

    tam stokrotka rośnie polna...;)

  • giulietka

    12 June 2014, 18:41

    "Ten krzew już nie zakwitnie więcej
    i będzie tak stał
    cichy i ciągle zielony
    tym krzewem jestem ja
    (...)Na krzewie obok kolorowy ptak
    gniazdo buduje skrzydlaty
    patrząc na niego wspominam jak
    Zabrałeś mi moje kwiaty
    "Closterkeller
    Tak mi się skojarzyło...