Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koszmar duszy

Zagubiona
wśród tłumów zlęknionych
pochowana na końcu
czarnym
szarym

Zagubiona
kto by cię chciał
kto mógłby
razem z tobą
się zapomnieć

Przestraszona
co się stało takiego
że patrzysz nieruchomo
jakbyś widmo najgorsze
ujrzała

"Zobaczyłam siebie,
samą duszę
bez ciała."

Obłąkana
zacznij na nowo
oddychać

28 499 wyświetleń
251 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!