Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubiona

Zagubiona w świecie;
gdzie normalnego nie znajdziecie.

Świat rozwija się, idzie do przodu;
tylko Ona stanęła za młodu.

Okres młodości, okres kwitnienia;
życie bez smutków, bez krzty cierpienia.

Chciałaby zawsze nie liczyć dni;
by się sprawdzał sen, który się śni.

Nie przejmować się tym, co było;
ilu się jeszcze dróg nie przebyło.

Przeznaczenie to byś życie szanowała;
nie zatrzymasz czasu, choćbyś nawet umiała.

8687 wyświetleń
65 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!