Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 26 July 2021

zagubiliśmy się,
pomiędzy słowem, a wyrazem
poruszany ustami dźwięk
wydobywa się bezgłośnie

krążymy wciąż,
pomiędzy wzlotem, a upadkiem
potykając się o miłość własną
próbujemy wstać z kałuż łez

nienawidzimy się,
pomiędzy serca biciem
próbujemy przekreślić ból
wbijając kawałek lustra

zapomnieliśmy się
pomiędzy bliznami
wystają w nas rany
o które skaleczyliśmy się
...sami.

147 652 wyświetlenia
2018 tekstów
322 obserwujących