Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubiłaś się

Zagubiłaś się
Ja szukam Ciebie

Szukam Ciebie, od wczoraj
Szukam Ciebie, od zawsze
Od dnia urodzin szukam
Od jutra będę szukał

W jasny dzień szukam i w ciemnej nocy
W samo południe, popołudniu i o północy
Szukam w domu, szukam na mieście
Szukam w kawie z mlekiem no i w cieście

Szukam na jawie i we śnie
Szuka na łóżku, pod łóżkiem
I jedno, co wiem
To to, że Ciebie mam
Lecz nie posiadam
Dlatego szukam

Szukam we łzach
W słońcu i ulewie
W radości i gniewie

Zagubiłaś się?
Nie!
Zagubiłaś mnie w siebie

https://www.youtube.com/watch?v=4d0nsjsumYw

66 690 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    2 March 2016, 14:24

    Jak i ja ciebie pozdrawiam, miłego popołudnia.

  • Alfa Centauri

    2 March 2016, 14:22

    Podoba mi się to poszukiwanie. Podoba mi się odróżnienie "mieć" od "posiadać". I bardzo mi się podoba zakończenie. Pozdrawiam:)

  • M44G

    1 March 2016, 21:24

    Dzięki Michale. Pozdrawiam.

  • CЯuelCOMA

    1 March 2016, 21:23

    Końcówka mega ! Elegancko, pozdro ;)

  • M44G

    29 February 2016, 20:34

    Dziękuję. Miłego wieczoru.

  • chrupcia

    29 February 2016, 20:26

    Śliczne !