Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłości Specjał

Zagubiłam się w Tobie
Tracąc poczucie czasu
Rozproszyłam oddech
W tym szczęścia gaju

Biały kwiat
Biały welon
Biały świat
To co scala
Ze sobą serca

Spójrz na mnie
A ujrzysz ideał
Dotknę Ciebie
Miłości specjał

93 739 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących