Menu
Gildia Pióra na Patronite

zagryzam wargi do krwi
żeby na chwilę zapełnić pustkę

po twoich ustach
po tobie

z sugestii eyesOFsoul

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    5 July 2017, 11:56

    Ależ melodramat, jakby Romeo i Julia.

  • 5 July 2017, 11:14

    dobre by to było, jakby to skrócić...

    zagryzam wargi do krwi
    żeby na chwilę zapełnić pustkę

    po twoich ustach
    po tobie