Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Skrzypce

Zagraly skrzypce w dzwiekach
Strun oceanu
Dotknac uczucia miedzy strunami
A kto to potrafi?
Gdy w swiecie przeznaczenia sie mijamy.

1838 wyświetleń
19 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!