Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muzyka

Zagrał Janko Muzykant
swoją serenadę
Kwiaty zaczęły zakwitać
Wyszedłem, idę, jadę

Lecz skrzypce mu ktoś zabrał
Świat się zaczął zaciemniać
...Jaś nigdy nie zagrał
Nie znalazłem cienia...

11 624 wyświetlenia
79 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!