Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zagrajmy w udawanie
w słowa splecione z miłością
oczami swoimi
zapragnij

zagrajmy w kochanie
w dłonie swe wklej
wzruszenie
ogień gorący

zagrajmy w znikanie
znikaj

945 wyświetleń
8 tekstów
1 obserwujący
  • Olline

    16 July 2010, 11:48

    Ode mnie + ;]