Menu
Gildia Pióra na Patronite

w oczach żar

zagłębiając się w myślach
dociera ułamek znajomego dźwięku
radość opromienia twarz

słyszysz
dusza śpiewa
w sercu bal

sam czar

Krystyna A.Sz. 09.02.2017r.

70 238 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • 10 February 2017, 23:33

    Nie szkodzi , nie ma sprawy . Bardzo często wpływy mają niezwykle zwodnicze przypływy , ukierunkowane monotematycznie. Nawzajem

  • Cris

    10 February 2017, 17:10

    Nie mam wpływu na wyobraźnię czytelnika, aczkolwiek dzięki za zatrzymanie.
    Miłego wieczoru Natalio.

  • 10 February 2017, 16:24

    Bardzo ładny. O czymś co tak ulotne i tak cenne jednocześnie
    niedoścignione , nie pojęte, cieniem cierni malowane
    czy to jest już Miłość czy to tylko namiastka przyjaźni niepokornej
    Wyczytuję Cris osobisty podtekst , pomiędzy wersami Twojego wiersza