Menu
Gildia Pióra na Patronite

bądz mą, za ...dużo MIŁOŚCI

za erotyczne podejście[ do sprawy]
za pieszczoty, [za figle ..zabawy]
za łodzie na głodzie i stale
za wiosła...jak wiosna w upale
ze płomień i serce strudzone
za łącza i plączą pawiana
za klekot i paszcze bociana
za dzieci jak kleci te słowa
za ojca co mądra już głowa
za ładnie … by się to
Wszystko stało...a jednak
fale mą przygnało.

ZJEDZ je....[ ciasteczko ]
otwórz ją.... [ Pandorę miłości]
wejdź do....... [swego raju],
usiądź...gdy wstają [w tramwaju].
bądź sobą [w każdym calu]
ubierz się ślicznie [tak jak na balu]
bądź i baw się życiem.
czerp i cierp jak wilk skowyczę
BIERZ... kiedy dają
dawaj.[siebie].....i jeszcze swe ciało

BĄDŹ jego zabawką
spinką, gwoździem ,....aGRAawką
przytul mnie.... wepnij
zapnij i trzymaj przy ciele
tak postępują PRAWDZIWI [przyjaciele ]
kochankowie...kto to wie? BO JA N ie!

1602 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    14 December 2010, 18:04

    ładna zabawa w słowa, pozdrawiam /bądź mną - w tytule/, pozdrawiam

  • Senqa

    13 December 2010, 22:30

    Bez "[]"widze dobry seks :P
    Jesli zle widze wybacz,po paru kieliszkach juz jestem ;)))