Menu
Gildia Pióra na Patronite

czego chcemy

Zadumani zasłyszani gdzieś
niedokończeni słowem.
Zachłyśnięci poranną rosą
i ogłuszeni nagłą nieuchronnością nas samych.
Uśpieni przepływem leniwych dni
próbujących odnaleźć swój ląd.
Nie spodziewający się
i nie oczekujący na lepsze niestabilne.
Błąkamy się między niebem a niebem
i wszystko co chcemy to kochac.

2385 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!