Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila nadziei...

Zadrwiłeś ze mnie dając nadzieje
Chwilę nadziei...

I znowu zostałam tu sama
Otworzyłeś rany sypiąc w nie sól
Z oczu mych ocean słony płynie
Gorzki smak porzucenia
Piekący ból rozrywa me ciało...
po kawałku...
bezlitośnie...

Zadrwiłeś ze mnie dając nadzieję
I cieszysz się tańcząc ze skrzatami
bawiąc się z wilkami
Żywicie się moimi łzami
Rozrywacie pazurami
śmiejąc się w twarz mą

Zadrwiłeś ze mnie dając nadzieje
nie bacząc na to co ze mną się dzieje

Zadrwiłeś ze mnie dając nadzieję
Miłość mą rzuciłeś do kosza
Nie była ci już potrzebna...
Lecz ja ją stamtąd zabrałam
I w sercu swym schowałam

I będę kochać po cichutku...

bo mojej miłości starczy dla nas dwoje ....

8460 wyświetleń
73 teksty
8 obserwujących
  • Odchłań

    29 January 2013, 22:00

    milo że wam się podoba, pozdrawiam każdego z osobna

  • misiek45

    29 January 2013, 19:49

    Bardzo ładny wiersz-pozdrawiam serdecznie:)

  • M44G

    29 January 2013, 17:14

    Pięknie.

  • Odchłań

    29 January 2013, 17:09

    Dziękuję i również pozdrawiam
    Krysia serce może i małe ale miłości wiele się w nim mieści...
    Romanie nawet zimne z czasem może zrobić się ciepłe ...

  • R.A.K.

    29 January 2013, 16:59

    Chwyta za serce... nawet to zimne moje...

    Pozdrawiam :)