Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żadne...

Żadne z dwojga się nie dowie
Co w trawie piszczy
I czy mają się ku sobie...

W obie strony tak myślami
Wydziwiają
Nie ma zmiany.

Bezruch
Cisza bez znaczenia

Odszedł tamten
Tego nie ma...

10 995 wyświetleń
174 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!