Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie do końca idealnie

Żadna miłość nie jest doskonała
Prawie każda jest bez granic

Żadna miłość się nie powtarza
Tak samo jak w sobie zakochani

Patrząc z boku każda miłość
Ma swoje blaski i mroczne cienie

Łatwo poddawać myśl jednocześnie
Nie będąc Bogiem ani carem

Nie jest trudno dyktować
Jak powinni żyć wszyscy

Gdy samemu nie najlepiej
się na co dzień egzystuje

Nie ma nad czym płakać
Co nie wyjdzie od razu

Każdy prawie uczy się
Kochać na swoich błędach

Nie ma na świecie
Nikogo kto ich nie popełnia

Na co dzień żadnego błędu
Nikt nie odchodzi mądry

Z tego świata
Pod każdym względem

93 519 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!