Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Ciebie...

Za długie rękawy
w nowej koszuli
obcinam bezpruderyjnie
nożyczkami,
nie obchodzi mnie
że krzywo,
że wystają dwie nitki.
Biegnę do Ciebie
w wysłużonych już
butach...

...ze zniczem w ręku
i biała różą.

3956 wyświetleń
19 tekstów
6 obserwujących
  • awatar

    24 July 2013, 18:14

    ładne