Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bunt...

Zadaję sobie pytanie
kiedy tak zmieniłam się
gdzie jednocześnie
zimny wiatr smaga

Po bladych polikach
niczego nieświadom
że wzmaga we mnie
narastający bunt

Wobec fałszu
zalewający ludzi
nie zostawiając
cienia współczucia...

24.04.2017

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    24 April 2017, 20:33

    JaiTy muszę się przyznać, że kiepska ze mnie poetka ;))
    Ale dziękuje za szczerosc he he ;)

  • 24 April 2017, 18:35

    Zamysł fajny, wykonanie średnie.
    Nie przyłożyłsś się. Prawda? ;)

    Ps.Tylko przyjaciół stać na szczerość :)