Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy kocham

Zaczynam w Twoim spojrzeniu
a później ciągnę się liniami papilarnymi
po wnętrzu
i znikam

rozpoznajesz mnie na końcu
jakbym była zaskoczeniem
że wciąż mam śmiałość
odzierać
cząstki siebie.

By taką wodą być...

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • Uczuciowa

    11 January 2012, 17:24

    Piękne metafory:)

  • 8 January 2012, 16:48

    Jesteś jak ten smerf - Zgrywus.
    A czasami i tak biorę Cię na poważnie i prostuję. ;p

  • Voyage

    8 January 2012, 16:46

    Przecie pytam jeno ..
    pokornie czoła chyląc

    ;)))

  • 8 January 2012, 16:40

    Artur, a kto powiedział, że marznę? :)

  • Voyage

    8 January 2012, 16:38

    I nie zamarzniesz ?? Długo każesz czekać!!

    ;)))

  • 8 January 2012, 16:38

    Joasiu :)

  • słoneczniki

    8 January 2012, 16:35

    Piosenka niesamowita. Towarzyszy mi od dłuższego czasu...
    Wiersz dopełnieniem... by tą wodą być...

  • 8 January 2012, 16:33

    Może w przyszłym życiu...

  • Voyage

    8 January 2012, 16:32

    Wejdźże zatem w moje ramiona
    niechże obcość w nas skona
    a usta lubieżne smaki wszelakie
    smakują powabem naszym

    ;)))

  • 8 January 2012, 16:19

    I tu dotykasz sedna... żeby taką wodą być, musi być ciepło. :)