Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nasze niebo poszło na sprzedaż

zaczęło się wykańczać po kawałku
zamienialiśmy dach nad głowami
coraz częściej zostawało samo co noc
oddawaliśmy się innym błękitom

wyglądało stęsknione naszego powrotu
do końca odkładaliśmy na któreś jutro
resztkami sił wysłało ostatnią gwiazdę
przespaliśmy szansę w obcych stronach

i poszło na sprzedaż
nasze niebo
nie doczekało się nas z licytacją

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!