Menu
Gildia Pióra na Patronite

papieros

Zaczęłaś palić rok..
Może dwa lata temu
Zaciągasz się mną
Wypełniasz swoje płuca

Wypuszczasz dym
Składając bezwiednie usta
By puścić kółeczko
Jak ten pan na ławce

Z każdym wdechem
Czujesz mnie w sobie
Czasem drapie w gardło
Przypalisz mną ubranie

Jednak pragniesz mnie we krwi
Z każdym dniem więcej
I więcej
Nie uwolnisz się już

Będę tam, wiesz gdzie mnie szukać
Na wyciągnięcie dłoni
Pomiędzy wersem a słowem
Tylko się nie bój

27.03.2012

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!