Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poerodziej

Zaczaruj mnie, zaczaruj,
rzuć w otchłań słowa,
na każde zaklęcie
jestem gotowa.

Zaczaruj mnie, zaczaruj
magią swojej poezji.
Niech mnie potępią
pod zarzutem herezji.

Zaczaruj mnie, zaczaruj,
pokaż rymy i akcenty.
Niech wiersz, który powstanie
będzie sławą przeklęty.

Głębiej, no głębiej
ukryj słów znaczenie.
Niech odkrycie prawdy
będzie jak największe marzenie.

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
  • Nikaaaa

    5 April 2015, 19:48

    bardzo ładne